De Koetsier | TableFever

Welkom bij De Koetsier

Uw nieuwe culinaire bestemming te midden van het prachtige Colomapark! Vanaf 17 april openen wij onze deuren en verwelkomen we u graag voor een bijzondere ervaring.

Om ons optimaal voor te bereiden, presenteren wij een beperkte maar zorgvuldig samengestelde menukaart, zodat we ons kunnen inwerken en u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Gedurende het hoogseizoen staan wij continu voor u klaar, zowel tijdens de middag- als avondservice als een volwaardig restaurant. Tijdens de coupé-uren van 14.00 uur tot 17.00 uur bieden we een selectie van heerlijke pannenkoeken, wafels, tapas en drankjes aan, perfect om te genieten van een ontspannen middag in ons sfeervolle restaurant.

Gedurende het laagseizoen zijn onderstaande openingsuren geldig voor lunch of diner.

🕒 Openingsuren:

Maandag & dinsdag: Gesloten

Woensdag: 12.00 uur tot 14.00 uur
& 18.00 uur tot 21.00 uur

Donderdag: 12.00 uur tot 14.00 uur
& 18.00 uur tot 21.00 uur

Vrijdag: 12.00 uur tot 14.00 uur
& 18.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag: 12.00 uur tot 14.00 uur
& 18.00 uur tot 21.00 uur

Zondag: 12.00 uur tot 14.00 uur
& 18.00 uur tot 20.00 uur

📢 Opgelet: Deze tijden kunnen variëren! Maar maak u geen zorgen, wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent. Eventuele wijzigingen worden tijdig gecommuniceerd via onze sociale mediakanalen en website.

Voor het hoogseizoen zijn we momenteel onze openingsuren aan het finetunen om ervoor te zorgen dat we optimaal aan uw verwachtingen kunnen voldoen. We zullen deze tijden tijdig communiceren, zowel hier als op onze sociale mediakanalen en website.

We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen!

Kom en geniet van de rust en pracht van het Colomapark terwijl u zich tegoed doet aan culinaire hoogstandjes bij De Koetsier. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

🐾🍽 Geliefde viervoeter fans en fijnproevers, we hebben jullie signalen gehoord - jullie willen jullie viervoeters mee laten genieten van onze heerlijke gerechten! Als mede-hondenliefhebbers en hondenbaasje begrijpen we dat helemaal. 🐶❤ Maar waarom, oh waarom, is onze viervoeter binnen niet toegelaten? 🤔 Nou, we geven toe, het is niet omdat we geen kusjes willen van die natte neuzen! Het draait eigenlijk om de veiligheid en comfort van alle gasten en ons personeel. We willen dat iedereen kan genieten van een geweldige maaltijd zonder zorgen of ongemakken.

Maar hé, laat de pret niet bederven! Ons terras is dé hotspot voor alle honden die onze gasten vergezellen die van een heerlijke maaltijd willen genieten. We hebben zelfs kommetjes klaarstaan, zodat jullie viervoeters net zo'n VIP-behandeling krijgen als jullie! 🌟

Bedankt voor jullie begrip en blijvende steun. Laten we samen genieten van goede tijden, lekker eten en de onvoorwaardelijke liefde van onze harige vrienden. 🐶 #PootjesOpHetTerras

De Koetsier | TableFever


Vergaderzaal

Ontdek onze exclusieve vergaderzaal bij De Koetsier, beschikbaar vanaf 1 juni 2024!

Onze ruime vergaderzaal is perfect geschikt voor bijeenkomsten tot 35 personen en biedt alle moderne faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle vergadering. Voorzien van een TV-scherm en een beamer, kunt u moeiteloos presentaties geven en ideeën delen in een professionele omgeving.

Wij begrijpen dat vergaderen energie kost, daarom stellen we koffie en dranken ter beschikking gedurende uw bijeenkomst, zodat u altijd fris en scherp blijft.

En waarom niet genieten van een heerlijke lunch tijdens uw vergadering? Met onze voortreffelijke keuken kunt u rekenen op verse en smaakvolle gerechten die uw vergadering alleen maar versterken.

Indien u interesse heeft in onze vergaderzaal, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail. We maken graag een voorstel op maat om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Kies voor De Koetsier voor uw volgende vergadering en ervaar de perfecte combinatie van comfort, professionaliteit en culinaire verwennerij. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en uw bijeenkomst tot een succes te maken!

Geef eens een ervaring cadeau bij De Koetsier

Op zoek naar een leuk geschenk? Stuur de gelukkige een cadeaubon.

De Koetsier | TableFever
Info

Joseph Depauwstraat 27
1600 Sint-Pieters-Leeuw

T: +32 469 48 78 41
E: dekoetsier@telenet.be